Välkommen till Nimenhuuto för NJK:s juniorgrupp Ankorna.

Ankorna seglar på torsdagar kl 17 - 18.30.
Säsongen kör igång torsdagen 16.8 och fortsätter ända till 20.9.

Idrottsgren Segling
Hemort Helsingfors
Medlemmar 12
Teamet har inga kommande evenemang. Logga in för att skapa nytt evenemang.
Piu

Vill du vara med och utveckla NJK:s juniorverksamhet? Kom med i juniorkommittén!

För att juniorverksamheten skall rulla på krävs det en del engagemang av föräldrarna, både under och utanför seglingssäsongen. En del av er hade möjlighet att hjälpa till på Ankornas träningar under säsongen, vilket ju var alldeles fantastiskt! Vad annat kan föräldrarna hjälpa till med? NJK:s juniorkommitté söker nu några nya kommittémedlemmar.

Vad sysslar juniorkommittén med?

-Planerar verksamheten
-Ordnar roliga jippon för juniorerna
-Rekryterar nya seglare osv.
Beroende på erfarenhet, egna möjligheter och intresse, kan föräldrarna hjälpa till med olika uppgifter. Också nya idéer tas emot med stor tacksamhet!

Har ni intresse att ställa upp i juniorkommittén eller känner ni någon som kunde vara intresserad? Skicka e-post till junior(miuku)njk(piste)fi eller piu(piste)nyberg(miuku)njk(piste)fi.

Med tacksamma hösthälsningar,
Piu / NJK

Piu

Alla ni som seglar aktivt och använder omklädningsrummen, torkrummen, hyr skåp eller har en lättbåt på området, denna info berör er och vi önskar åtgärder senast 1.11.2018.

- Skåpinnehavare på Björkholmen: De som önskar hålla kvar sitt skåp kommande säsong faktureras skåphyra för säsongen 2019 i början av året. Ifall ni inte vill hyra skåpet för nästa säsong ber vi er tömma skåpet och lämna in skåpnyckeln till kansliet senast den första november.
- Torkrummet ber vi er tömma senast den första november.
- Skiffcontainers, gången mellan dem och tillhörande mastställning bör tömmas senast den första november.
- Dumlehuset bör tömmas från privata ägodelar senast den första november.
- De som önskar förvara sina lättbåtar på NJK över vintern ber vi göra upp avtal om vinterplats med kansliet senast första november.

I omklädningsrummen är det förbjudet att förvara segel, madrasser och motsvarande utrustning över vintern.

Läs resten av nyheterna